Härliga golfresor

Finns det någonting bättre än att pegga upp och slå ut på första tee? Troligtvis inte om man frågar någon som spelar golf.

Även om det runt om i Sverige finns över 450 härliga golfbanor att spela på så är det ju trots allt lite roligare att åka iväg på en härlig golfresa och spela på banor utomlands och gärna då någon riktigt klassisk bana i till exempel Skottland eller varför inte på Irland. Det är en perfekt present till en golfälskande vän eller kanske till föräldrarna i femtioårspresent?

Just Skottland och Irland är två bra länder när det kommer till just golfresor, mycket tack vare att här också finns en lång och genuin historia vad gäller golf. Framför allt Skottland, som är något av golfens absoluta hemvist.

Förutom dessa två länder finns även en rad andra resmål som bjuder på härlig golf, som till exempel Spanien, Portugal, Dubai, USA, eller varför inte ”nya” golfland som Turkiet och Thailand.

Vill man inte åka utomlands finns det riktigt fina golfbanor runt om i Sverige också. Varför inte göra en resa inrikes där man åker till de tio bästa golfbanorna och se vilken man själv gillar bäst!