Golfweekend med polarna

Golf är en underbar sport som intresserar många. Om du själv är golfentusiast kan du boka in en weekendresa fullproppad med just golf. Bjud med vännerna så kommer du garanterat att ha en härlig helg. Sverige har mängder av golfbanor i världsklass, så du behöver inte åka utomlands för att uppleva bra golf. För att fullända weekenden med dina vänner kan ni boka in er på ett vackert hotell. Att bo på ett fint hotell, ladda upp inför dagen med en härlig frukostbuffé för att sedan njuta av timmar av golf ger dig verkligen tillfälle att samla krafter igen.

golfing

För att få ut så mycket av din golfweekend som möjligt kan du antingen boka ett färdigt golfpaket eller boka ett hotell i närheten av bra golfbanor. På elite.se kan du både boka en golfweekend i Jönköping eller välja hotell på olika platser i Sverige. Jönköping har ett stort utbud av bra golfbanor. I weekendpaketet får du spela på Jönköping GK, Götaström GK, Hooks GK och många fler. I priset ingår tre nätter på det stora hotellet Elite. Jönköping Golfklubb är faktiskt Smålands äldsta golfbana och ligger mitt i storslagen natur.

Lyxiga hotellrum och massvis av golf

Elite har många fina hotell utspridda över hela landet. Du kan med andra ord boka in en lyckad weekend i norra, mellersta eller södra Sverige. Elite har hotell som ligger nära många golfbanor. Till exempel kan du besöka Gävle och spela golf på stora golfbanor omgivna av vacker natur. Du kan spela hos både Högbo, Gävle och Älvkarlebys golfklubbar. Om du hellre vill tillbringa din weekend med vännerna i storstaden kan du boka rum i Stockholm. Även här har Elite hotell nära fina golfbanor, exempelvis The Stadium Course. Här spelar du på en lakesidebana som erbjuder både lättare och svårare golf. Bokar du in en golfweekend i huvudstaden kan du kombinera golf med nöje och avsluta kvällarna på något av de lyxiga hotellen.